Läsnäolo - tässä ja nyt

Läsnäolo - tässä ja nyt

lauantai 29. helmikuuta 2020

Maaenkeli - lasten meditaatio

Tässä oma lasten meditaationi - Maaenkeli. Inspiroiduin aiheesta kuunneltuani Doreen Virtuen puhuvan maaenkeleistä. Maaenkelit ovat käytännössä katsoen erityisherkkiä, vahvasti empaattisia ihmisiä, jotka kokevat omana elämäntehtävänään olevan maapallon ja maailman ihmisten parantaminen/auttaminen tavalla tai toisella, pienin tai suurin askelin. Tämä elämäntehtävä ei välttämättä ole kuitenkaan valjennut heille vielä. Erityisherkkyyden kanssa eläminen (omakohtaista kokemusta) on haastavaa, mutta samalla myös erittäin antoisaa. Vaikka joka päiväinen aistiärsykkeiden tulva rasittaa ja joka ikinen päivä pitää tehdä paljon töitä saavuttaakseen tasapainon kuormituksen ja palautumisen kanssa, en vaihtaisi tätä pois mistään hinnasta. On huikeaa olla herkkä niin omille kuin muiden tunteille ja fyysiselle/henkiselle maailmalle, parhaimmillaan se tekee arjesta taianomaista. 

******


"Kävelet metsässä korkeiden kuusten ja mäntyjen lomassa. Kirkkaansininen taivas pilkottaa puiden oksien välistä. Tuuli kuiskii puiden latvoissa. Kosketat sormillasi puiden kaarnaa jokaisen puunrungon ohi astellessasi. Täällä metsässä on niin hyvä olla, ajattelet. - Hengität syvään sisään ja ulos. Olet kosketuksissa omaan sisäiseen onnenvoimaasi. 

 Katseesi kiinnittyy kauempana tanssiviin valonsäteisiin. Pysähdyt niille sijoillesi. Nuo säteet kimmeltävät sateenkaaren kaikissa väreissä. Pohdit mielessäsi ovatko ne keijuja vai peräti pieniä enkeleitä pitämässä huolta metsästä ja sen kaikista asukeista. Ihailet näkyä kaikessa rauhassa. - Hengität syvään sisään ja ulos. Olet kosketuksissa omaan sisäiseen onnenvoimaasi. 

 Jatkat matkaasi kohti tanssivia valonsäteitä. Lähestyessäsi niitä huomaat, että toden totta ne ovat aitoja metsän suojelusenkeleitä. Ne touhuavat erilaisten askareiden parissa parantaen ja lohduttaen loukkaantuneita metsäneläviä, siivoten metsää ihmisten jättämiltä roskilta ja puhaltaen uutta eloa saasteista nuutuneisiin kasveihin. Metsä tervehtyy silmiesi edessä. - Hengität syvään sisään ja ulos. Olet kosketuksissa omaan sisäiseen onnenvoimaasi. 

 Minäkin haluan auttaa metsää, ajattelet. Samassa hetkessä tunnet kuinka lapaluiden kohdalta selästäsi kasvaa ihan oikeat siivet, rauhallisesti kurottaen kohti korkeuksia. Kohta ne ovat jo täydessä mitassa, pöyheinä ja arvokkaina. Siivet loistavat ruskean eri sävyissä. Ne ovat maaenkelin siivet. Tunnet olevasi vahva ja rohkea. - Hengität syvään sisään ja ulos. Olet kosketuksissa omaan sisäiseen onnenvoimaasi. 

 Liityt metsänenkelien seuraan. Lentelet ympäri metsää silmät tarkkana etsien avuntarvitsijoita ja auttaen niitä kaikin mahdollisin tavoin. Maaenkelinä pystyt mihin vain, olet täynnä parantavaa energiaa, se on supervoimasi. Maaenkeli on ihminen, pieni tai iso, jonka tehtävänä on auttaa muita voimaan paremmin, paranemaan. - Hengität syvään sisään ja ulos. Olet kosketuksissa omaan sisäiseen onnevoimaasi. 

 Kun päivän työ on yhdessä saatu tehtyä, laskeudut takaisin maankamaralle. Siivet kutistuvat ja lopulta katoavat. Tämä saa aikaan sinussa pienen harmituksen häivähdyksen. Metsänenkelit kuitenkin muistuttavat, että voit milloin vain saada siivet takaisin. Sinun tarvitsee vain sanoa "Haluan auttaa!". Näin siivet ja supervoimasi palaavat. Voit auttaa ketä tahansa, jonka näet tatvitsevan apua. Metsässä, kotona, koulussa, missä vain. - Hengität syvään sisään ja ulos. Olet kosketuksissa omaan sisäiseen onnenvoimaasi." 

- Carita -

Mahdollinen kappale taustalle soimaan, löytyy myös Spotify palvelusta (Derek Fiechter/Angel Wings):





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti